Kaartverkoop op z’n kop

Drie jaar geleden werd het Commité Gemertse Avonden ontbonden. De avonden in de Eendracht waren intussen al jaren onderdeel van de  Gemertse Carnavalscultuur, en dat mag niet verloren gaan! Juist om die reden is er een groepje enthousiaste carnavalsvierders om de tafel  gaan zitten, en heeft het bijltje destijds weer opgepakt. Dit bleek moeilijker dan gedacht. Op korte termijn nog hoogwaardige artiesten zien te boeken was één, maar ook de kosten brachten een risico met zich mee. Want wat nou als er niemand komt? Met alle risico’s van dien heeft de nieuwe werkgroep lef getoond door hun ideeën om te zetten naar een nieuw Bonte avondconcept. Anders dan voorheen, maar toch vertrouwd. De edities van 2018 en 2019 werden goed bezocht, en de organisatie heeft voornamelijk positieve reacties mogen ontvangen. Hiervoor zijn wij onze bezoekers erg erkentelijk. We zijn zelfs zó blij met onze eerdere bezoekers, dat we hun de kans gegeven hebben om kaartjes in de voorverkoop te reserveren.

Deze voorverkoop ontsteeg alle verwachtingen; De zaalkaarten vlogen er in een mum van tijd uit, met als gevolg dat er nu alleen nog tribunekaartjes verkrijgbaar zijn, en een beperkt aantal zaalkaarten voor de vrijdagavond. De eigenlijke kaartverkoop is nog niet eens begonnen. Als organisatie zijn we erg trots op het feit dat een vrij jong evenement al zo geliefd en populair is. Aan de andere kant is het erg vervelend dat we mensen moet teleurstellen omdat ze geen kaartjes hebben kunnen krijgen. We hebben ons een paar keer achter de oren gekrabt, en gaan kijken hoe we hier in volgende edities mee omgaan.

Maar niet getreurd; Er zijn gewoon nog tribunekaarten te verkrijgen voor beide avonden. En met tribunekaarten is niks mis. U zit in een heerlijke zachte stoel, en heeft van bovenaf een uiterst overzichtelijke positie. U krijgt voor €10,- een avondvullend en gevarieerd programma, en tijdens de pauze kunt u even de benen gaan strekken en iets te drinken halen in de foyer. Vanaf maandag  begint het carnavalsseizoen, en dus ook onze kaartverkoop. Kaartjes zijn te reserveren via onze nieuw site www.wozk.nl. Vanaf 11-11 om 11:11u start de verkoop. Wees er snel bij, want ook hier verwachten we de nodige drukte.

Wij zien u graag terug op een van de avonden op 17 en/ of 18 januari 2020. Wij serveren u wederom een hoogstaand programma met een variëteit aan tonpraters, muziek, zang en cabaret uit Gemert en omstreken. Dit alles overgoten met een carnavalesk sausje.