Ex-prinsensoos

De Ex-prinsensoos treedt op vrijdag en zaterdag op.

De Ex-prinsen en –prinsinnen van de Drumknaauwers doen al mee zo lang er Gimmerse Avonden georganiseerd worden. Deze traditie willen wij natuurlijk niet verstoren, en zijn dan ook blij om deze carnavalisten te mogen verwelkomen op ons podium.

Omdat voorheen de organisatie o.a. bij G.C.S. de Drumknaauwers in handen was, was het vanzelfsprekend dat de voormalig regeerders ook deelnamen aan de carnavalsavonden. Nu dat de organisatie los van de carnavalsstichting staat, was het de vraag of ze nog wel wilden meedoen.

De groep dien je niet te vragen of ze weer meedoen dit jaar.  Die vraag blijkt elk jaar weer retorisch te zijn. Noem het traditie of nostalgie, maar elk jaar zijn ze weer present.

Het is altijd even afwachten wat er gaat gebeuren, en wat ze gaan doen, ze maken er meestal een hele kermis van. En het maakt eigenlijk ook helemaal niet uit… Of het nu een toneelstukje is, of zang of dans. De Ex-prinsensoos weet elk jaar weer te verrassen met een originele, grappige en leuke act. Dus ook dit jaar zijn we erg benieuwd wat zij ons brengen gaan. We hebben er alle vertrouwen in.