WAEVERSTAD OP Z’N KOP 2021 AFGELAST

Gezien alle ontwikkelingen rondom het COVID-19 virus, de onzekerheid en de steeds weer wisselende maatregelen, is het voor ons op dit moment niet mogelijk dé bonte avond van Gemert – Waeverstad op z’n kop – door te laten gaan. Wij proberen tijdens de avonden het typische warme Gímmerse carnavals- en verbroederingsgevoel voor u te creëren op de wijze die jullie van ons gewend zijn en mogen verwachten. Helaas is dit met de geldende maatregelen onmogelijk geworden.

In eerste instantie werd nog even gekeken naar de mogelijkheden om een
aangepaste versie toch door te laten gaan. De avonden vinden namelijk plaats in Cultuurhuis de Eendracht. Theaters hadden een uitzonderingspositie in het aantal bezoekers. Hierdoor ontstond voor ons iets meer vrijheid en mogelijkheden dan in een andere horecagelegenheid. Helaas zijn deze uitzonderingen teruggedraaid. Zeker omdat wij kwalitatief niet willen schikken, en omdat wij altijd groots willen uitpakken, zijn wij financieel ook afhankelijk van een groter publiek.

Wij complimenteren de Eendracht voor de manier waarop zij maatregelen hebben getroffen om het verspreidingsrisico van het COVID-19 virus te minimaliseren in het theater. Ook wij respecteren de regels van het RIVM en de regering, maar betreuren de afgelasting. Daarbij heeft uw en onze gezondheid en veiligheid nu de prioriteit. Wij willen u graag tijdens een andere editie van Waeverstad op z’n kop opnieuw kunnen verwelkomen.

De WOZK-avonden zullen nu een jaar later plaatsvinden: op 28 en 29 januari 2022. “Wij zouden het heerlijk vinden om dan weer samen met iedereen te kunnen lachen, mee te zingen en te proosten op een schitterende carnavaleske avond”.

Stichting Waeverstad Evenementen